Op zoek naar additionele info over Advocatenpraktijk Mr. Ing. M.E. Haak? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenpraktijk Mr. Ing. M.E. Haak. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 34321480 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Mr. Ing. M.E. Haak is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2006.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;