Op zoek naar extra informatie over Advocatenpraktijk mr. G.C. Endedijk B.V.? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenpraktijk mr. G.C. Endedijk B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenpraktijk mr. G.C. Endedijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 34134229 het KVK nummer van Advocatenpraktijk mr. G.C. Endedijk B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 10-05-2000.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;