De gegevens over Advocatenpraktijk Mr. Dr. J.J.H. Post B.V. bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Advocatenpraktijk Mr. Dr. J.J.H. Post B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 32075397 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Mr. Dr. J.J.H. Post B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-1999.