De data over Advocatenpraktijk mr. A.H.A.J.M. Nouwen B.V. inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Advocatenpraktijk mr. A.H.A.J.M. Nouwen B.V. gegevens

Je wil misschien extra info over Advocatenpraktijk mr. A.H.A.J.M. Nouwen B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 13025433 het KVK nummer van Advocatenpraktijk mr. A.H.A.J.M. Nouwen B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1979.