Aan het zoeken additionele informatie over Advocatenpraktijk M.A.M. Timmermans? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Advocatenpraktijk M.A.M. Timmermans gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenpraktijk M.A.M. Timmermans. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 53319168 het KVK nummer van Advocatenpraktijk M.A.M. Timmermans is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 10-08-2011.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;