Aan het zoeken additionele info over Advocatenpraktijk L.P. Schuttelaar B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenpraktijk L.P. Schuttelaar B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 16072847 het KVK nummer van Advocatenpraktijk L.P. Schuttelaar B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-12-1993.