Aan het zoeken extra informatie over Advocatenpraktijk L.I. Hofstee B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over Advocatenpraktijk L.I. Hofstee B.V.

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenpraktijk L.I. Hofstee B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 34184642 het KVK nummer van Advocatenpraktijk L.I. Hofstee B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 07-01-2003.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;