Aan het zoeken extra informatie over Advocatenpraktijk J.M. Gerretsen B.V.? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Advocatenpraktijk J.M. Gerretsen B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34127197 het KVK nummer van Advocatenpraktijk J.M. Gerretsen B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 31-12-1999.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;