Alle gegevens over Advocatenpraktijk E.F. Renes B.V. inzien? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over Advocatenpraktijk E.F. Renes B.V.

Je wil misschien extra info over Advocatenpraktijk E.F. Renes B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 34237124 het KVK nummer van Advocatenpraktijk E.F. Renes B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 24-11-2005.