Aan het zoeken extra informatie over Advocatenpraktijk E. Bongers? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenpraktijk E. Bongers informatie

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenpraktijk E. Bongers. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 58274944 het KVK nummer van Advocatenpraktijk E. Bongers is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-07-2013.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;