Alle data over Advocatenpraktijk den Hollander inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Advocatenpraktijk den Hollander

Je wil misschien meer info over Advocatenpraktijk den Hollander. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 24452135 het KVK nummer van Advocatenpraktijk den Hollander is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-06-2007.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;