Alle gegevens over Advocatenkantoor Zwinkels inzien? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Zwinkels informatie

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Zwinkels. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27330081 het KVK nummer van Advocatenkantoor Zwinkels betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-1997.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;