Aan het zoeken extra info over Wolleswinkel Advocaten? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Wolleswinkel Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 67685919 het KVK nummer van Wolleswinkel Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 31-10-1981.