Aan het zoeken extra informatie over Advocatenkantoor Winkelman en Van Straten? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenkantoor Winkelman en Van Straten gegevens

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Winkelman en Van Straten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 30274785 het KVK nummer van Advocatenkantoor Winkelman en Van Straten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1983.