De gegevens over Advocatenkantoor W. Matadien bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Informatie over Advocatenkantoor W. Matadien

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor W. Matadien. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 61213179 het KVK nummer van Advocatenkantoor W. Matadien betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-08-2014.