Alle gegevens over Advocatenkantoor Visser B.V. inzien? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Visser B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 20135146 het KVK nummer van Advocatenkantoor Visser B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2003.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;