De gegevens over Advocatenkantoor van Voolen inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Advocatenkantoor van Voolen gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor van Voolen. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 30279407 het KVK nummer van Advocatenkantoor van Voolen is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-1980.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;