De gegevens over Advocatenkantoor Van ‘t Hullenaar B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Advocatenkantoor Van ‘t Hullenaar B.V.

Je wil misschien extra info over Advocatenkantoor Van ‘t Hullenaar B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 9207996 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van ‘t Hullenaar B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 26-10-2009.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;