De gegevens over Advocatenkantoor Van Oort inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Van Oort. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 62476769 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Oort betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2015.