Alle data over Advocatenkantoor Van Lieshout bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Van Lieshout. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 30253275 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Lieshout betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-1982.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;