Aan het zoeken meer informatie over Advocatenkantoor Van Lee? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Advocatenkantoor Van Lee gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Van Lee. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 57796726 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Lee is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-05-2013.