De gegevens over Advocatenkantoor van Laarhoven inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor van Laarhoven gegevens

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor van Laarhoven. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 17242545 het KVK nummer van Advocatenkantoor van Laarhoven betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-2007.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;