Op zoek naar additionele info over advocatenkantoor Van Koningsveld? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over advocatenkantoor Van Koningsveld. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 66060532 het KVK nummer van advocatenkantoor Van Koningsveld is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-05-2016.