Alle gegevens over Advocatenkantoor Van Gilst bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Van Gilst. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 67767923 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Gilst is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2017.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;