De gegevens over Advocatenkantoor Van Gans inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Van Gans. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 14127988 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Gans is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2006.