Alle gegevens over Advocatenkantoor Van Eeuwijk bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Advocatenkantoor Van Eeuwijk gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Van Eeuwijk. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 54536545 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Eeuwijk is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-10-2011.