Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Van Dokkum? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Van Dokkum gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Van Dokkum. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 54486521 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van Dokkum betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 16-01-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;