Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor van der Wal? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over Advocatenkantoor van der Wal

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor van der Wal. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 24452136 het KVK nummer van Advocatenkantoor van der Wal is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2006.