Aan het zoeken meer info over Advocatenkantoor van der Wal? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Advocatenkantoor van der Wal data

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor van der Wal. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 53871162 het KVK nummer van Advocatenkantoor van der Wal betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-11-2011.