Aan het zoeken meer info over Advocatenkantoor Van der Gronde? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Van der Gronde data

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor Van der Gronde. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 30253979 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van der Gronde betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 14-03-1984.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;