De gegevens over Advocatenkantoor van der Ende bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Advocatenkantoor van der Ende gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor van der Ende. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 61457558 het KVK nummer van Advocatenkantoor van der Ende betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 11-09-2014.