De gegevens over Advocatenkantoor van den Broeke inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor van den Broeke gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor van den Broeke. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 09191905 het KVK nummer van Advocatenkantoor van den Broeke is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-08-1997.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;