Aan het zoeken extra informatie over Advocatenkantoor Van de Loo? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Informatie over Advocatenkantoor Van de Loo

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenkantoor Van de Loo. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 67301150 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van de Loo betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 18-11-2016.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;