Op zoek naar extra informatie over Advocatenkantoor Van de Beek? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Van de Beek. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 9186652 het KVK nummer van Advocatenkantoor Van de Beek betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 15-09-2008.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;