De data over Advocatenkantoor Timmer bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Timmer. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27376693 het KVK nummer van Advocatenkantoor Timmer betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-11-1994.