Alle gegevens over Advocatenkantoor Tadema bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Advocatenkantoor Tadema gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Tadema. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 08184294 het KVK nummer van Advocatenkantoor Tadema is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 04-06-1981.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;