Op zoek naar additionele informatie over Advocatenkantoor T. de Deugd? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over Advocatenkantoor T. de Deugd

Je wil misschien meer info over Advocatenkantoor T. de Deugd. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 34341073 het KVK nummer van Advocatenkantoor T. de Deugd betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-06-2009.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;