De gegevens over Advocatenkantoor Suze Oudenhoven inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over Advocatenkantoor Suze Oudenhoven. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 74039296 het KVK nummer van Advocatenkantoor Suze Oudenhoven betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 19-02-2019.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;