De data over Advocatenkantoor Stork inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Advocatenkantoor Stork

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Stork. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 32149804 het KVK nummer van Advocatenkantoor Stork betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-09-2006.