Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor Steenhuis? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenkantoor Steenhuis informatie

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Steenhuis. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 54165156 het KVK nummer van Advocatenkantoor Steenhuis betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-2005.