Alle data over Advocatenkantoor S.N. Ali bekijken? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Advocatenkantoor S.N. Ali. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 61098426 het KVK nummer van Advocatenkantoor S.N. Ali is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 16-07-2014.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;