Aan het zoeken extra info over Advocatenkantoor Slotermeer? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Advocatenkantoor Slotermeer data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Slotermeer. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34339275 het KVK nummer van Advocatenkantoor Slotermeer betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 10-05-1994.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;