Alle data over Advocatenkantoor Shaaban bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenkantoor Shaaban. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 55730957 het KVK nummer van Advocatenkantoor Shaaban is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-07-2012.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;