Alle data over Advocatenkantoor Servaas inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Advocatenkantoor Servaas gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor Servaas. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 34352797 het KVK nummer van Advocatenkantoor Servaas betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2009.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;