De gegevens over Advocatenkantoor Schröder bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Advocatenkantoor Schröder. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30249412 het KVK nummer van Advocatenkantoor Schröder is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2008.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;