Op zoek naar additionele info over Advocatenkantoor S.A. van der Heiden? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Advocatenkantoor S.A. van der Heiden gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenkantoor S.A. van der Heiden. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 9198078 het KVK nummer van Advocatenkantoor S.A. van der Heiden is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2002.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;