Aan het zoeken additionele info over Advocatenkantoor Roos Knoef? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Roos Knoef. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 32159325 het KVK nummer van Advocatenkantoor Roos Knoef is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-2009.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;