Op zoek naar extra info over Advocatenkantoor Roos? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Roos. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 56100132 het KVK nummer van Advocatenkantoor Roos betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-2012.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;