Alle data over Advocatenkantoor Ris bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Advocatenkantoor Ris gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Ris. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 50742418 het KVK nummer van Advocatenkantoor Ris is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 03-09-2010.