Alle data over Advocatenkantoor Rhodes bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over Advocatenkantoor Rhodes. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 56149549 het KVK nummer van Advocatenkantoor Rhodes is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2012.